Onnen koti

Runoilija Jaqueline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

 

Mikä onkaan kauniimpaa
kuin vahva rakkautenne tää

ja uusi, puhdas kotinne,
joka yhteisen elämän onnea
niin suloisesti lämmittää!

Selite: 
Mietin tässä runoa kaverin tupareihin.. :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot