ItseRakkaus

Runoilija Jaqueline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

 

Hän puhui niin kauniisti rakkaudesta
Puolijumalaisesta soturista,
joka ratsasti kohti mustaa taivasta
hänen sydämensä miekassaan

Hän sanoi rakastavansa,
muttei sitä kunnon poikaa,
joka iltaisin soittelee
ja kuiskaa hiljaisuudessa välittävänsä

Vaan tätä sankari-samuraita,
joka puhuu älykkäitä astrologiasta
Tipahti jostain taivahalta
ja kello pysähtyi
jossain hämärässä kapakassa

Ja hän oli myyty

Kuinka kaunista rakkaus onkaan?
Hetken se kestää -
toki hän rakastaa
itseään
Tai sitä tunnetta
Rakkaudesta

Hän rakasti poikaa,
joka rakastaa häntä,
mutta joku rakastui häneen
ja hän unohti
rakastui toiseen

Missä kulkevat ihmiset
merkitykset katseiden
Ehkä yksi ilta
merkitsee enemmän kuin vuodet

Ja miksi hänelle,
joka todella välitti
kaikkein tärkein
on toiselle hymy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on melkein kuin tarina, vaatii useaan kertaan lukemisen, ei auennut heti. pidin, jättää tulkinnanvaraa ja kuitenkin on kaunis kertomus rakkaudesta, jolla on monet kasvot ja ohiviilettävistä hetkistä, jotka ovat elämää suurempia

Luin tämän useaan otteeseen ja ajatuksella.
Silti en osaa sanoa siitä mitään.
Se on yksinkertaisesti mykistävä!
Ehdottomasti suosikkeihin!

Upea runo! Kuinka kaunista rakkaus onkaan?
Hetken se kestää -
toki hän rakastaa
itseään
Tai sitä tunnetta
Rakkaudesta Olet saanut ihanasti tunteen rakkaudesta esiin sen runossasi:) Pidin paljon runostasi..

huisin hieno, en oo pitkään aikaan lukenu mitään näin vaikuttavaa. valloittava rakkausruno siitä häilyvästä, kohdettaan vaihtavasta rakkauden tunteesta, joka on kietonut tämän sukupolven ja vuosikymmenen harsoonsa.

Olipa aika hieno. Vaati vähän keskittymistä :)

Tarina joka on todella syvällinen, yksi ilta voi todellakin olla enemmän kuin koko elämä.

 

Käyttäjän kaikki runot