Onnettomuus

Runoilija Jaqueline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

 

Hän antoi sinulle eilen
rakkauslevyn
itsetehdyn
merkiksi jostain teidän välillänne
mitä minä en ymmärrä

Ja sinä tulit eilen kotiin
näytit ylpeänä minulle levyä
ja minä tunsin oloni tyhjäksi
niin tyhjäksi
jokseenkin riittämättömäksi

Olenkohan minä se tyttö
joka sinua todella rakastaa
vai olenko vain kuin vanha vaimo
joka odottaa miestä kotiin
vain tavan vuoksi
ja nalkuttaa

Minä en halua olla taakka

Mistä tiedän
onko sinulle olemassa
jotain suurempaa
Ehkä minun kuuluisi olla yksin

Olenhan vain
sinun
mutta silti niin tyhjä

Sinä et ehkä saa minusta mitään

Joskus en itsekään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot