Vuosituhannen vitsi

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

Vitsin murjaisit:
"Rakastan sinua, ikuisesti"

ja minä nauroin

vuosituhannen läpän heitit

vielä näiden vuosien jälkeenkin
nauran kyyneleet silmissä
hakaten avoimilla kämmenillä polviini

vanheneekohan tuo vitsi
milloinkaan

"niin minäkin sinua"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot