Paskaan hukutettu maailma

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

Ihmiset ovat vuosien varrella
hukuttaneet maailman paskaan

Rakensin elämäni paskan ylle,
korkeammalle kuin kukaan.

Rakensin elämäni huonosti,
kaaduin rakennelmineni paskaan.

Nyt tarvon syvässä paskassa pää pinnan alla,
kannatellen poikaani paskan yläpuolella.

Etsin tukevaa pohjaa,
hieman korkeampaa kohtaa,
jotta voisin jälleen hengittää, rakentaa.

Mieleeni juolahtaa kysymys:
"Kuinka pitkään ihminen pystyy
pidättämään hengitystään?"

Voisin jälleen rakentaa elämäni
korkealle paskan ylle,
tukevammin kuin kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Entisaikainen sanonta kuuluu: "Hajussa on hyvä elää, kun vaan olla jaksaa."

 

Käyttäjän kaikki runot