Kastepisaramme

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

kastepisarana
kasvoi rakkaus aamusumussa
kiilteli kauniisti aamuauringossa
haihtui kuumassa auringonpaisteessa

ei kadonnut
kuljettui muualle vain

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot