Turri - satueläin

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

Se oli Turri, josta sadut
tarinat kerrottiin

turriperheestä lauluja
leirinuotioilla laulettiin

Nyt kun sadut ja tarinat
ovat päättyneet

Kun laulujen viime säkeet häipyvät
hiljentyvän kitaran sointiin

vain kysymys jää:
Olinko todellinen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on paljon kysymyksiä, joihin ei ole vastausta.
Kirjoitat kauniisti

Joskus elämä on suurta satua.

 

Käyttäjän kaikki runot