Elämän polku

Runoilija henkinen voittaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki näyttää siltä miltä näyttää, ja kaikki on sitä mitä on. Kannattaa muuten lukea tarinat!
 

Yksin kai tätä elämää kuljetaan
taaperretaan suuressa maailmassa
metsästetään ruokaa suurella vaivalla
ja palkitaan itse itsemme leirinuotiolla

Kuitenkin yhtenä päivänä
auringonlaskun aikaan
saavuit leiripaikalleni
näytit tyrmäävän kauniilta
kerroinkin sen sinulle

Söit metsästämääni jänistä
joit keräämääni sadevettä

heitit loput jäniksestä läheiseen järveen
heitit sadevedet silmilleni

kusit nuotioni sammuksiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot