Putous

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 
Putous, 
yllä rantojen valkoinen,
unohdus vain.
 
  Muiston pimeä horisontti,
näyttää tulevan kohti,
hiljalleen avautuen. 
   
   Kunnes repeää kuoro tunteiden, 
laulamaan kertosäettä yhä uudestaan, 
ollakseen vielä hetken olemassa.

  Ykseys onnen kutomista maailmoista,
aalloilla tanssiva ikuisuuksien 
vailla olematonta.

  Punoen runoistaan kaaosta. 

Niin kirkkaan kaunis, 
selkeä,
olkoonkin vain,
        kokonainen hetki.

  Sen kerran kertoja löysi tarinan,
jonka sanat tulivatkin polkuja muita,
  kuin kulkeva tuulen mukana,
    alkaen juuret jo vahvana,
      kantaen latvoihin kohti vapautta.

-Pajalla
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Leppoisaa kerrontaa. Sinä osaat pukea asiat todella hienosti kauniiksi sanoiksi. 
 

Käyttäjän kaikki runot