Aamukahvi

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 

Kahvikuppini läikytti kaiken 

vielä uutuuttaan tuoksuvalle matolle

Nyt se on likainen, 
keskellä mattoa on tahra

Ikänsä kulunut käytössä, 
raapiintunut ja 
vuoden jo kärsinyt ilman korvaa

jokaista aamua lämmittää vieläkin
 
kannustava antaen voimaa, 
kun minä itseeni uskon


Savenvalajan esikoisen luoma,
jos rehellinen,
niin humppilasta kotoisin.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas runo, jossa on taitavasti annosteltua huumoria!
Todella mielenkiintoinen runonäkemys. 
Melkein kahvi tuoksuu nenässä...
 

Käyttäjän kaikki runot