Sävyjen

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 
Sävyjen 

Sekoitan punaista keltaiseen,
kehoitan oranssia vaikenemaan,
ilman armoani ei sinua olisi.
Sytytän taivaan liekkeihin,
tulilieskoja sylkevä sateeksi.
Sinä olet maisema, 
taivaanranta,
saavuttamaton. 
Toisille jopa mahdottomuus,
olematon.

Mutta sinä olet,
ja minulle luojallesi 
olet todellisuus.
Oletko onnellinen?
Tunnetko olevasi yksin,
unohdettu.
Toisille jopa vain tarua,
sitä vanhaa tarinaa,
johon ei edes sen kertoja,
puolestasi hengittävä
enää usko. 
Ainakaan yhtä vahvana
kuin silloin joskus.
Heikkona on luoja, 
isäsi,
kun sinua ei olekaan.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerrontaa, oranssi on helposti katoava väri, niin luonnossa kuin paletissakin.
 
Meidän täytyy voida toivoa, että kaikki ihmiset ovat onnellisia.
 

Käyttäjän kaikki runot