Psilo

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 
Psilo
 
Suonissa valtamme virran,  
illoissamme vain tätä varten.
  Missä te tai miksi, minkä vuoksi?
    Minä vain nimetön hiljainen vuori, 
kyselen vaik en saappaisiin sen sopisi. 
  Äänetön ajatustanssien katkelma, 
nuorana katkeamaton halkeaa, 
nauruaan tirskumassa. 
  On olematon ongelma, 
sen kanssa karhupainia untenhajamailla,
vailla aamutranssin hassuja ilmeitä,
olevaksi saattoi.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä kaikilla varmasti on olemattomia ongelmia, jotka ovat tuntuneet ongelmilta.
 

Käyttäjän kaikki runot