Kivinen kyynel

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 

Avasin uuden sivun 

kirjoittamaan itsensä tyhjäksi

kuin tyhmänä tyyntä liehuva lippu
 

kalliolla monta kiveä 

huuhtelee aallot yhtä nimeä

on aika prinsessan

kauneista kauneimman

antaa luvan lunastaa unelman

kallio ei helpolla periksi perintöä

miljoonia hiekanmuruja

kaikki veljiä hänen

kelle suo prinsessan käden

jatkuva taistellen 

aallot murtaen hiljaa yhtenäisen

haljeten rakkaudesta

sydän kivestä veistetty

 

näytelmä arkinen esiripun takaa

vannova tuleva takaisin

miljoona ruusua,
miljoona suudelmaa
miljoona tuulen halkomaa
tunnetta puhtainta unelmaa
tuhannen kuolevan puun puhetta
surevaa

 

ei lunasta kivestä sydän veistä veristä

rakkauden kaipuuta ennen eilistä

aallot vaikenevat ja taivas

ihastellen itseään peilistä

katsomatta veljiään silmiin

kohoaa ylle kallion tunne pilviin

sataen mustia pisaroita 

revityn tunteen kilpiin

ei voittajaa, ei hävittyä

ei olemassa olevaa

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin voimakasta ja vahvaa tekstiä. Mahtavasti saat kirjoitettua vaikeista tunteista.
Kiitos tähdet❤️
Ole hyvä :) Toivoo ihan vain tavallinen, yksittäin maanpäällä oleva "tähti". 
Samoista aineista rakennettu ja aikaan ja tilaan syntynyt tähti:)
Kiitos paljon. Ihan punastuttaa, jos ymmärsin oikein, että kehuit minua ;) 
Tähdet loistavat kauneutta kirkkaimmillaan, ei voi kun kehua;)
 

Käyttäjän kaikki runot