On kai mennyt jo tulossa

Runoilija Pajalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2016
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 16:34

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.4.1987

 
On kai mennyt jo tuleva
eilisen kipinä roihusi tuhkana

On tuleva kai toivoen
  mennyt on jumalaansa uskoen
Pessyt kasvonsa verellä
  merellä ajan laineiden
    myrskyten aivan vieressä
      olematon hetken edellä

Sokea on vain aistien luoma
harha todellisesta
  Sen minkä tunnet 
kevät-tuulena
  rinnassa lämmön
    elämän suudelman
yhtä on kaikki
kuolema
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi viimeinen sana yllättää. Yllätykselliset runot ovat myöskin usein hyviä. 
Ei syntyvä ilman kuolemaa, elämä kierrättää rakennusaineensa, happi, vesi, hiili ym:) ei niitä toisistaan voi erottaa:) kiitos kommenteista ja hienoista teksteistä!
Hieno, ajatteluttava.
Viehättävää, hienoa kerrontaa. Lopetus on todella oiva. :)
On Sinulla taito runoilla.
Luin runojasi, ällistellen sanojesi vaikutuksia.
Tämä runo, johon jätän puumerkkini,
on Suosikkini, Kiitos.

Tässä runossa lopetus on Huikea!

Ja runon nimessä tiivistyy Paljon,
niin, suudelkaamme elämää!!
 

Käyttäjän kaikki runot