oravanpyörässä

Runoilija Thanatos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2019 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Elämässä tapahtuu hulluja asioita, niihin ei voi vaikuttaa. Tärkeintä on se miten reagoit, siihen voit aina vaikuttaa
 

Vaikeaa,

On vaikeaa saada pois mielestään sitä ajatusta,
että maailma koostuu turhasta puurtamisesta.

Päivästä toiseen samaa rataa,ylös,ulos ja ahertamaan.
Sitten kotiin ja nukkumaan.
Huomenna sama kuvio uudestaan.

Pelkkää selviämistaistelua viikonloppuihin..

Joka päivä ajatus pyörii mielessäni,
miksen vain lopettaisi.
Myisi kaikkea omistamaani ja pakkaisi reppuani.

Elämä ilman uutisia ja puurtamista,
Maailmalla on tarjolla muutakin kuin hidas itsemurha.

Jos hyppäisin pois tästä kyydistä,
poistuisin oravanpyörästä,
ei se maailmaa tolaltaa suistaisi.
ei sitä ainakaan huonompaan suuntaan muuttaisi.

Kyllä tilalleni aina löytyy joku toinen apina,
joka ei nurise ja valita.

Ja se suuri pyörähän ei lopeta pyörimistään ikinä.

Selite: 
Olen täysin kyllästynyt suoritusyhteiskuntaamme, aion jättää tämän kaiken taakseni ja ottaa rakkaani mukaan. Ei kauaa enää....
Kategoria: 
 

Kommentit

totuudenmakua kirjoitit, onnea matkaan...

Runosi on kiehtova, vangitseva. Oletkohan maailmaa kiertämässä? :) Hyvää syntymäpäivää.

Runosta tuli melko uhkaava fiilis. Sanavalinnat osuvat hyvin tajuntaan, mutta silti näen tässä jotain ristiriitaista, pelottavaakin. Tunteita nostattava runo kuitenkin, siitä pisteet kotiin.

 

Käyttäjän kaikki runot