Kun rakkaus loppuu

Runoilija Thanatos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2019 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Elämässä tapahtuu hulluja asioita, niihin ei voi vaikuttaa. Tärkeintä on se miten reagoit, siihen voit aina vaikuttaa
 

Niin vaikeaa ymmärtää,
löytää sitä paikkaa itsensä sisällä
ennen niin täynnä elämää
nyt vain täynnä haikeutta.
kaipaus siellä missä ennen oli rakkautta

Tyhjä sydän,tilaa täynnä
Tyhjä tie edessä

Kuinka sen osaisi itselleen selittää,
kuinka tyhmälle päälle järkeistää.
Kuinka paljon se sattuu,
kun rakkaus loppuu

Selite: 
niin päättyi se polku elämässä, uusi polku edessä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot