Tuntematon Huominen

Runoilija Thanatos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2019 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Elämässä tapahtuu hulluja asioita, niihin ei voi vaikuttaa. Tärkeintä on se miten reagoit, siihen voit aina vaikuttaa
 

Kaikki pallot ilmassa,
suunta haussa.

Huomisen tie tuntematon,
muutosta ilmassa

minne lie matka vie,
missä kulkee huomisen tie.

En tiedä enkä tietoa kaipaa,
en osaa enkä tahdo ennustaa.

olkoon suuri mysteeri,
odotan sitä innolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, tulevaisuuden odottamisesta. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot