Kynnyksen tuolla puolen

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

Yli mustan kynnyksen
astun pimeälle puolelle.
Ja valottomassa tilassa
tunnustelen jalkojesi jälkiä,
jotta osaan olla seuraamatta tietä,
jonka minulle loit.
Astun omalle harhapolulleni,
jota hoipuroin tietämättä suuntaa.

Kotimatkalla hiljaisuus pitää kädestä kiinni,
ja tyhjät kadut jäävät taakse.
Sydän tikittää kellon lailla
tuntien, päivien, viikkojen sinua kaivatessa.
Hengittäen savua sisääni,
puhallan kaipauksen ulos.
Ne kaikki hetket,
jotka aistin, mutta en tuntenut,
ne kaikki jäivät luoksesi.

Viidestä päivästä sumussa,
minä muistan vain sinun kosketuksesi.
Joka päivä kadun
etten sanonut niitä asioita
mitä tiedän molempien tuntevan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mm kaunista kerrontaa, kauniita mielikuvia. Kiitokset tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot