Tänään olen ikuisesti sinun.

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

En enää muista
vuodentakaisia värejä
Enkä enää tunne
sitä pimeyttä, hiljaisuutta,
ääniä pääni sisällä

Minä en osaa katua,
en muuttaisi mitään.
Ilman virheitäni
emme ehkä olisi tässä.

En osaa ymmärtää,
miten uskallat luottaa.
En voi taata ikuisuutta,
mutta tämän päivän
olen ikuisesti sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätäkin nyt ihan pakko kommentoida, samaistun runoihisi täydellisesti ja tämä toi sanoiksi sen mitä en itse osannut kirjoittaa. Kiitos<3

 

Käyttäjän kaikki runot