Korjaussarja

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

Yöllisessä hiljaisuudessa sinä.
Suojani, valoni, turvani.
Päästin kerran sinusta irti,
nyt olen valmis pitämään kiinni
ja taistelemaan tämän eteen.

Olet pala, joka minusta on puuttunut.
Vaikket ole siinä, olet aina läsnä
ja näiden viikkojen jälkeen en voi kuvitella,
että olen joskus sinut menettänyt.

Nyt taistelemme tämän eteen,
yhdessä,
sillä minä olen valmis
olemaan sinun
jokaisella tasolla.

Enkä minä aio luovuttaa,
sillä sinun kanssasi
tiedän olevani riittävä.
Minuna, itsenäni, tällaisena.
Viallisena.

Ja vaikka haluan kaiken heti,
tiedän että meillä on aikaa.
Päivä päivältä hiljalleen
kanssasi säröni korjautuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa

pidin

mutta jos runon nimi on korjaus sarja niin se käsittelee yleensä alkoholin juomista

 

Käyttäjän kaikki runot