Tyhjä

Runoilija Amarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2003
Viimeksi paikalla: 14.10.2020 17:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cos no matter what I say
No matter what I do
I can't change what happened
 
 

Minä haluan tuntea
sisäistä kipua,
loputonta painoa.

Haluan antautua pelolle
ja päästää sinut lähelle.
Lähemmäs, kovemmin.

Haluan olla niin täynnä elämää,
että luulen räjähtäväni

Haluan tuntea sinut ihollani.
Haluan tuntea palon sisälläni.
Haluan hengittää kylmää ilmaa
ja palaa sinun tulessasi.

Ja eniten
minä pelkään turtumista
Heräämistä aamuun,
jolloin mikään ei tunnu enää miltään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot