Jälkiä jättämättä

Runoilija 70e83385fe722e32347e7f3d39265690

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 13:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Under construction
 

On aikansa kaikella
Ja aika on kallista
Mutta mikään ei todista
Elämämme arvoa

Jos annamme itsemme
Elää ja tuntea
Sen kaiken me kannamme
Elämän painoa

Kun aika on antanut
Osaksemme lähteä
Se jo tyhjäksi tekee
Elomme jälkiä

Jos haluaa tänne
Jälkensä jättää
Lyö kirvestä kiveen
Siihen jälki ehkä jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot