Huomiseen

Runoilija 70e83385fe722e32347e7f3d39265690

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 13:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Under construction
 

Vaikka matka painaa
Periksi en anna
Mietin sopivia sanoja
Voimaa antamaan
Ne eivät ole kaunista kuultavaa
Ehkä huudettu väärään suuntaan
Mutta periksi en anna (vielä)

Sormeni kaivan syvemmälle maahan
Taas raahaan
Itseni huomiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runosi kuvaa varmasti monen ihmisen tuntemuksia.

Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot