Kuulen ääniä

Runoilija 70e83385fe722e32347e7f3d39265690

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 13:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Under construction
 

Pinta on liian korkealla
Paine kasvaa
Hälytyskellot ovat soineet
Viikkoja tauotta
Mutta siihenkin tottuu
Paineen alle
Patoventtiilit ovat ruostuneet
Käytön puutteesta

Paine kasvaa
Kuulen murtumisen ääniä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun hetken nukkuu,
paineet poies hukkuu.
Kokeilepas vaikka
pää tyynyyn taikka

syliin ihmisen rakkaan.

;D

 

Käyttäjän kaikki runot