Niin paljon

Runoilija 70e83385fe722e32347e7f3d39265690

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 13:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Under construction
 

Neljä tassua iloa
Kaksi silmää suloista

Niin paljon heluvaa häntää
Niin paljon kaiken kuulevia korvia
Niin paljon märkää kieltä
Niin paljon nuuhkivaa kuonoa

Niin paljon rakastin
Enemmän kuin ymmärsin

Niin paljon tassujen tuoksua
Niin paljon muistoja
Niin paljon rakastin

Enemmän kuin ymmärsin

Selite: 
Walmalle 21.10.2006-19.1.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo rakkaalle lemmikille.. voimia surussasi *halaus*

Osanottoni :(
Koirat ovat todellakin tätä kaikkea ja paljon enemmänkin. :)

ihana runo rakkaalle lemmikille.. voimia surussasi *halaus*

Osanottoni :(
Koirat ovat todellakin tätä kaikkea ja paljon enemmänkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot