Nimetön

Runoilija ~Fuchsia~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herää rakas
Herää jo
Avaa silmäsi ennen kuin lähden pois

Herää ja minua suutele
Ota syliin ja hymylläsi hyväile

Sano että kuulun sinun maailmaan

Tai minun on mentävä
Omaani etsimään

Ja kun löydän sen

Minä keijun käsken sinun luoksesi
Se Kutittaa siivillään kasvojasi

Paljon taikajauhetta
Käsken päällesi ripotella

Kauniita muistoja heitellä

Unessa minut näet
“ Herää rakas, kuiskaan
Herää jo ”

Pelkään että herätessäsi liian myöhäistä on…

Selite: 
Hyvästi...
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi hieno kielikuva toi hymylläsi hyväile.+++

Suloinen runo <3
Ihanaa tekstiä!
Keijut on kivoja :)

Ihana runo

Todella suloinen ja taianomainen kirjoitus!=)

 

Käyttäjän kaikki runot