Lapsuuden ystävälle

Runoilija ~Fuchsia~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä muistan sinun kasvosi
Minä muistan naurusi
Minä muistan unelmahääsi

Minä vihaan niitä ihmisiä
Jotka sinua satutti

Me vannoimme ettemme koskaan toisiamme hylkäisi
Yhdessä navetan takana piilossa pelkoamme itkettiin

En ymmärrä kohtaloa joka määräsi
Minä pääsin turvaan
Sinut paloiteltiin

Minä aioin muistoasi kunnioittaa
Aion viattomien lasten puolesta taistella

Kunnes taas tavataan
Auta minua auttamaan

Selite: 
Hän ei selvinyt sodsta minä pääsin sotaa pakoon tänne turvaan. Hän oli vasta 12 vuotias kun koki julman kuoleman. Lepää rauhassa ystäväni..
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää tekstiä, olisin kivi, jos tämä ei herättäisi ajatuksia. Ihminen on julma. Julmuus. Niin, ja siltikään se ei muutu koskaan.

Upeaa kerrontaa, koskettavaa.

ihana runo<3 kauniisti kerrottu..kyyneleet tuli silmään<3

 

Käyttäjän kaikki runot