Nimetön

Runoilija ~Fuchsia~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko pappa
Sen päivän kun isä minua kiusasi ?

Kiipesin navetan katolle ja sinne nukahdin

Sinä tulit viereeni ja aloit laulamaan
Pyyhit kyyneleet silmistäni

Sanoit ettei isä koskaan kiusaa enää sinun pikku prinsessaa

Mutta pappa, isä tänään kiusasi taas
Löi niin kovaa etten pystynyt hengittämään

Ja ehkä olisi ollut parempi
Että henki olisi lähtenyt
Olisin päässyt luoksesi

Pappa minä pelkään
Eikä ole ketään kuka suojelee

Tule pappa minut hakemaan
Tämä tuska tuhoaa pienen prinsessan

Selite: 
Elämä taas liian kovaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä huokuu rakkautesi pappaasi kohtaan ja se miten häntä ikävöit ja kaipaat. Ja jotenkin se rakkaus tuntuu kasvavan sitä mukaan, mitä enemmän kärsit, kun isäsi on sinulle paha. Kenenkään ei pitäisi kärsiä ja aina pitäisi olla joku johon luottaa.

kaunis on tämä. todella upea. sanat loppuu kesken.
:)

Koskettava kaunista, vaikkakin surullinen tarina

rankasta ja ikävästä asiasta runosi kertoo, kauniisti purat tunteitasi

 

Käyttäjän kaikki runot