Nimetön

Runoilija ~Fuchsia~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ostin vartaloni takaisin
Ja sinulle sen lahjotin

Se ei riittänyt

Avasin sinulle oven sieluuni
Mutta et sinne halunnut

Enkä minä pyytänyt sinua rakastamaan minua
En minä pyytänyt olemaan kanssani ainiaan

Halusin vain hetken
Olla sylissäsi

Hetken olla niin kuin silloin
Kuin näit minut

Ja muu maailma katosi

Silloin aikoinaan

Vaikka mitä tekisin
Sinä lähdet pois

Aina kauemmas sydämestäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen runo, joka silti on kauniisti kirjoitettu.

Toivottavasti löydät ihmisen, joka astuu sisään sielusi ovesta. Uskon, että jokaiselle meistä sellainen ihminen on. *Halaus sinulle!*

 

Käyttäjän kaikki runot