Nimetön

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kuvittelin tietäväni mitä se olisi
Hiljaisia huoneita
Vaimeita valoja
Ei valmista hengitystä
tervehtimässä heräävää itseäni

Totuus oli silti julmempi
Kuin kuoleman kuulalaakeri se jauhoi minut alleen
Sinutta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot