Sinä

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun vartalosi
nautintojen alttari
kapea uuma, leveät hartiat

Katseessasi savun sametti
silmäsi syvissä vesissä
piilevät pohjattomat lammet

Jalkasi monitorilla
otat heidät kaikki
valtasi taianomaiseen haltuun.

Jumaluus sinussa -
Sinun sanasi
sisältävät painoarvon
silloinkin kun olet hiljaa.

Selite: 
Runo annetusta aiheesta: Jotkut meistä sisältävät vallan luonnostaan. Runo kumpusi tuttavan kuvasta. Sitä hän ei tosin tule koskaan itse kuulemaan :)
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot