Nimetön

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Läpi sumuisten aikojen
synkkien öiden
varjoista kätköjen
sinä kuljit ja löysit minut.

Sielussani oli sinun muotoisesi aukko.

Vasta sitten tuli rauha.

Sovitaanko jälleen,
että seuraavassakin elämässä
löydämme toisemme?

Jatkaaksemme siitä, mihin nyt jäisimme.

Ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot