Nimetön

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän heräsi siihen
kun joku kosketti hänen kylkeään
kietoi kätensä hänen ympärilleen
painoi pään niskaa vasten
hengähti syvään
puhalsi hiuksiin.

Valtava
onni syleili hänen sisintään
sai sydämen laajenemaan
huoneen kokoiseksi
Hän ei ollutkaan yksin.

Sitten uni ehti karista silmistä
sivuuttaa uinuvan sielun
tuupata sen heräämisen syliin.

Hän tajusi
koiran vieressä kääntäneen kylkeä
tupsahtaneen omistajansa läheisyyteen.

Onni kapeni
sydän kutistui normimittaansa.

Mutta ei hänen asiansa huonosti olleet.
Siltikään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot