Kevätön

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä luule -
ei tämä kevät taida jatkua ikuisuuteen.

Kuten lumi, minunkin sisältäni haihtuu
jotain olennaista
joka päivä.

Valo pakenee
varjo valtaa tilaa
Lempeät silmät tummuvat
otsalta alkaen.

Kohta hymyni sinulle
on enää pelkkä kuori.

Pian sinä tulet pyytämään sitä
mikä tälläkin kertaa jäi
sinulta saavuttamatta.

Ettei vaan olisi liian myöhäistä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot