Nimetön

Runoilija Sailmaid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä ei tänään,
eikä huomenna.
…tai sitä seuraavana valon aikana
sinulle paljastu
mitä sieluni sini kätkee sisäänsä.

Mutta sinä
siitä ei epäilystäkään
saattaisit olla juuri se
joka hiekan seasta löytää
sen kiven
jonka meri hioi sileäksi

mutta joka vain oikeassa valossa
hehkuu
ilmoille salaisuutensa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti soljuva kuvaelma
Kiitos kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot