Eteerinen Eteinen

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Edesmenneen elämäni aave vaeltaa
haistaen ruudinkäryisiä tuoksuja
kaikuja menneestä elämästä
punasiirtymä harmaassa massassa.

Minua ei enään ole ( heh ) laakson
pohjalla kuilussa asuu herra
ajatuksien sillanluoja

hän vastaa kysymyksiinne...

...jos ja kun ketään se edes kiinnostaisi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot