Hyvää yötä sanoi kuu auringolle

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos oisin kynttilä
en palaisi molemmista päistä
olisin soihtu keskellä nuotiota.

En jaksa laskea päiviäni
tai pitää kirjaa senkään edestä
aika on mitä on
tai siis oli
enkä kuitenkaan näe sen loppuvan.

Hyvää yötä sanoi kuu auringolle...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot