Kauan sitten niin kauan ja ylpeyden hinta.

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanottua ei saa takaisin ei maitoa takaisin lasiin.
Yöllä mietitty katumus on harhainen uni.
Kuten edesmenneet sanoisi on vekseli mennyt maksuun
eikä eräpäivää voi siirtää.

Pyörien pyörä kääntyi kuin rakkauteni sinuun
ja ajatus toisen sylistä viiltää
paperihaavaa kirpeämmin.

Juon, poltan ja hautaan itseni syvemmälle
itsesäälin pohjattomaan hautakuoppaan.

...näen vieläkin unia... unta lohdutonta...

Aamu herättää mietteisen harmaasävyn maalarin
painaijaisten sysimustista vesistä.
Tarve vaatii tarpeille, kahville ja tolkuttoman huonolle
aamulehden puujalalle.

...vitseille, jolle sinäkin oisit nauranut jos vielä niitä kanssani jakaisit...

Selite: 
Eräälle ihmiselle ja sille etten osannut sanoa oikeita asioita silloin aikanaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

se tunne,kun ei tehnyt tai sanonut mitään,silloin kun oli sen aika. ja kun tajuaa mahdollisuuden menneen. sitä tunnetta ei unohda koskaan. Hienosti olet sanoiksi pukenut,ja runoksi muotoillut,pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot