Olkaa hyvä jonossa seuraava.

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

MINÄ olen herrasi käsi kurkun päällä.
MINÄ syön sinun lihasi.
MINÄ revin jänteitä myöten
kaiken missä joskus oli elämää...

EN ajattele sinua paistaessani makkaraa...
EN ajattele sinua ostaessani nahkasohvaa...
EN välitä olitko onnellinen
pukiessani nahkaisen takkini...

SINÄ olit vain tuoteperhe tavaratalossa.
SINÄ orjana jonossa kuolemaan
SINÄ pulttipistooli ohimolla
MINÄ...

Selite: 
Kaikki olemme osana suurta ratasta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot