Tekotaiteellisen oven avaus.

Runoilija Madonruoka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasitko sielusi saatanalle?
Ei hätää... Elämän nektari
virtaa vaikka kaivosi kansi hohtaa
yönvalkeaa...

Peilissä ei ole kasvot petturin
tyhjyyden airut ei ratsasta
hakemaan sieluasi aamun tullen...

Karjan lailla rukoillen
lampaiden joukossa kädet ojossa
oi, älä ole susi, joka laumastani syö...

Katso. On pelkosi vain unenharmaa laakso
enkä tullut tänään uhrilahjaa hakemaan.
Ajattelin vain mitoittaa arkkusi karminreunan...

...viimeisen ateriani satiinipeitteen...

Selite: 
Humalassa kirjoitettu ilman sen suurempaa miettimistä tai ajatusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot