maailman miehistä eniten sinä

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailman miehistä
eniten sinä
saat sydämeni elämään
paperin reunasta reunaan
pohjavesistä
auringonkorkeuteen

Maailman miehistä
sinä olet
jota rakastan
jonka tahdon
omanani pitää

sillä sinä
saat sydämeni elämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot