kaukana entisestä olemme

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaukana entisestä olemme
siitä kun rakastimme ja
olimme yhteensä yksi

älä satuta enempää
yksikin liike sattuu liikaa
sillä sinun liikkeesi musertavat
yhdessä muistoinemme
minut mustelmille
koska kosketuksestasi tuli tällainen?

emmekä enää ole mitään
mitä suunnitella
jatkuvaksi edelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kamalaa :( tämä runo kosketti syvältä. mahtavasti kirjoitettu ajatukset sanoiksi, hyvä runo.

kamalaa :( tämä runo kosketti syvältä. mahtavasti kirjoitettu ajatukset sanoiksi, hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot