Onnettomaksi teet minut

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnettomaksi teet minut
naurat ikävälleni ja
surulleni ja
oletat

että minä rakastan
näinäkin päivinä
kun sinä et
ja tahdon olla sinun
vaikka olet kuin en olisikaan

vaikka et välitä kuinka
minä sinua odotan
odotan kuitenkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot