Autiomaa

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Autiomaa
kaukana sinusta
Autiomaa
ilman sinua

Yksinäisyyteni
hivelee näitä seiniä
huoneessa jossa
ei ovia ole

Mahdollisuus
vapauteen kanssasi
on minulta pois
Olen elinkautisvanki

Autiomaa
kaukana sinusta
Autiomaa
ilman sinua

Latistuneet
tunteet joita elän
etkä sinä
aio niitä herättää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot