onnellisuus

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnellisuus
etääntymisen jälkeen
sen jälkeen kun
kaikki muu on jo luovutettu

Mistä saamme tahdon
olla yhdessä
nauttia toisistamme
kun mielessä on vain
kaikki tehty paha
kun elämä yhdessä ei
ole elämisen arvoista

Onnellisuus
kun kaikki on annettu anteeksi
ja minä
saan olla sinun

Voimmeko eriytymistä harkita
kun onnemme hetket
jättävät eniten jälkensä
meihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo kosketti minua, hipaisten ohi mennen omaa elämääni..

 

Käyttäjän kaikki runot