miksi kaupungissa

Runoilija riell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mansikkametsässä
olet kuin uni minulle
kaunis ja iloinen
kiltti ja ihana

Miksi kaupungissa
hymysi ei tapaa kasvojani
miksi kaupungissa

olet kuin et rakastaisikaan

Mansikkametsässä
suutelet paremmin
kuin kukaan koskaan
ja ihosi on sähköä

Miksi kaupungissa
olet kuin et rakastaisikaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot