Kylmä

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kosket minuun
minä en tunne mitään

Kuin kylmä ja niljakas kala
moottoritien varressa

liian heikko sätkimään
voimiasi vastaan

toivoen että jyräisit
minut jo litteäksi

rukoillen että
tämä olisi

jo ohi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli mieleen dominantti toimitusjohtaja. Onneksi ei ole (kai) lama-aika.

Vaikuttavaa runoilua! Vahvasti tunnetta ja mielikuvituksella täytettyjä vertauskuvia!

 

Käyttäjän kaikki runot