Kätkemisleikki

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jälleen

sulkee sydämensä minulta
surunsa kätkien
jotta minä tuntisin
sykkeen säröttömänä,
pysyisin ehjänä
ja aina siinä hänelle

pelkää meidät kadottavansa
jos halkeamansa paljastaa

eikä hän ymmärrä

että täydellisellä kätkemisleikillään
puristaa minut näkymättömäksi
kyvyttömäksi olemaan hänelle
se ihminen, joka täyttäisi hänen
särönsä omilla sirpaleillaan

hän vaikenemalla
kutistaa minut
riittämättömäksi

ja lopulta
kynttilöiden
sammuessa
minäkin

vaikenen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot