katulamppujen alla

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
       olen aina halunnut

rakastua syksyllä

ihan vain siitä syystä



että voisimme pysähtyä

suutelemaan jokaisen

pimeässä loistavan

katulampun

alla



mahdollisimman monena

peräkkäisenä iltana

Selite: 
ihana syksy :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot