Elämän tarkoitus

Runoilija Tikes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Taas yksi niistä

saduiksi kelpaamattomista tarinoista

joissa näkymättömäksi väsynyt ihminen

käy lohdutonta taistelua aikaa vastaan



odottaa

tuskallisia

tunteja

kavahtaa

keskiyön

kellonlyöntejä ja

laskee

minuutteja

johonkin

tärkeään



jotta saisi kokea

sen yhden ohikiitävän hetken

jolloin aika menettää merkityksensä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot